U15-juniorit, U15 A jatkosarja, lohko 3

Urho - Kieha Punainen

Äänekosken jäähalli

Urho pysäytti Haukkojen liidon

Pitkän sarjatauon jälkeen kaukaloon tuli määrätietoinen metsästäjä, joka oli päättänyt että Haukkojen lento loppuu lyhyeen. Urhon joukkue otti ottelun heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen hallintaansa ja pöllyytti Ähtärin Kiekkohaukkoja numeroin 11-1 (5-0, 3-1, 3-0) Ensimmäisen erän jälkeen ottelun voittajasta ei ollut enää mitään epäselvyyttä.

Urho loi maalintekotilanteita liukuhihnalta ja kiekko löysikin mallikkaasti reittinsä Haukkojen rysään. Erityisen vahvalla pelipäällä oli sentteri Anton Kankkunen, joka tehtaili komeat tehopisteet 3+2. Kultainen stetsoni meni ansaitusti Antonille. Komean lännenhatun jakoi tänään poikkeuksellisesti päävalmentaja S-P, koska edellisen kerran kunniamaininnan saanut Jimi Pasanen ei ollut lainkaan kokoonpanossa. Lehdistötilaisuudessa kysyttiin perusteluja valinnalle, johon S-P totesi lyhyesti "Antonilla oli tänään lentokeli!"

Pelkkää posia joukkue ei rökälevoitosta huolimatta kuitenkaan valmennukselta tälläkään kertaa saanut. Kuten monesti tällaisissa peleissä käy, niin hyökkäysintoa alkaa olla liikaakin ja puolustaminen unohtuu. Kahdessa viimeisessä erässä KieHa sai luvattoman monta ylivoimahyökkäystä ja puhtaita läpiajoja. Ottelussa suurimman ajan lähes työttömänä ollut Urhon maalivahti Luka Lehtonen kuitenkin hoiti hommansa jälleen kiitettävästi ja esti Haukkojen pyristelyt eleettömästi. Varmasti vaikea peli maalivahdille, kun tilanteita tuli harvakseen, mutta kun tuli, niin ne olivat todella vaarallisia.

Huomenna pitää joukkueen peli olla kurinalaisempaa, kun vastaan asettuu takuulla kovempi vastustaja, Diskos Jyväskylästä. Diselle ei missään tapauksessa voi antaa yhtä avoimia tilanteita. Siinä on pelaajille ja valmennukselle huomiseen peliin kova tehtävä.