9
MAA
20.35
Edustus, II-divisioona

Pelikaanit - Urho   

Tikkakosken jäähalli

Urho nappasi playoffien kotiedun

Urho matkasi keskiviikkona myöhäisillan otteluun Tikkakoskelle, jossa se kohtasi sarjan viimeisessä ottelussa Vaajakosken Pelikaanit.

Ottelun alku oli tunnusteleva, ja vieraat eivät saaneet oikein koneitaan käyntiin. Kotijoukkue tarjoilikin shokkihoitoa kahdella ylivoimamaalilla, jotka he iskivät parin minuutin sisällä toisistaan. Erän loppupuolella Jarkko Kaasisen rannelaukaus kuitenkin napautti Urhon maalin päähän, josta alkoi loppukiri kohti kolmea pistettä.

Toinen erä oli täysin Urhon hallintaa. Erän alussa Urhon tolppalaukauksen jälkeen kotijoukkue kuitenkin pääsi rokottamaan kerran, kunnes alkoi tapahtua. Maali kerrallaan Tuukka Halttunen, Antti Hämäläinen ja Aku Kymäläinen veivät Urhon johtoon, josta se ei enää luopunut.

Kolmannessa erässä Tuomas Perhonen iski rangaistuslaukauksen sisään, Kymäläinen viimeisteli hattutemppunsa sekä vielä Lasse Riitesuo osui kertaalleen tolppien väliin ja voittajasta ei näin ollen ollut epäselvyyttä.

Urhon runkosarja päättyi tähän otteluun, ja ottelut jatkuvat pudostuspeleissä. Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen vastustajaa saadaan odotella vielä hetki, mutta kotietu on varma. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäinen pudotuspeli nähdään Suolahdessa keskiviikkona 23.3. Otteluisäntänä tuossa ottelussa toimii Konnekuljetus Oy.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista